patrzac na funkcjonalnosc (brak radia) to po prostu odtwarzacz pendrive'o-podobny. Takie najtansze odtwarzacze kosztuja wlasnie tyle. Mam wrazenie ze o ile dawniej roznica miedzy tanim a drozszym sprzetem byla (radio, mechanika CD czy kaset) to teraz jak to sie sprowadza do oczytu mp3 to pewnie ten sam chinczyk sklada, a roznica pewnie tylko w design.
[ Dodano: Sro 28 Paź, 09 13:56 ]
a co powiecie o czyms takim?
[ Dodano: Sro 28 Paź, 09 13:56 ]
a co powiecie o czyms takim?
Witam wszystkich mam pytanko mam skodę oktawię 1.9 110KM + czip i mam problem z podciśnieniem od doładowania turbiny .Włóaśnie zregenerowałem turbinę wymieniono mi zawór bo był uszkodzony i w chwili obecnej ten element pracuje ok.ale zawór podciśnieniowy (biały na podszybiu chyba N75) nie reguluje dopływu powietrza do turbiny wobec powyższego zaworek przy turbinie jest cały czas zamknięty i po gwałtownym dodaniu gazu i odpuszczeniu samochód się dławi a wczasie jazdy ma się wrażenie że coś go wychamowuje a każde odpuszczenie gazu jest słyszane poprzez dziwne wibracje powietrza.Nadmieniam że gdy zdjęty jest wężyk podciśnieniowy górny od zaworka to samochód zachowuje sie normalnie ale turbo nie działa albo działa w minimalnym stopniu.Proszę o radę co może być tego przyczyną,dodaję że zmieniałem ten zawór na sprawny od innego samochodu i efekt był taki sam.Pozdrawiam.

Komentarz